32 GB-os Sandisk MicroSD kártya közel harmadáron június 20-ig!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Azt, hogy ez hogy lehet ne feszegessük. Valószínűleg a legtöbb olvasónk tisztában van vele, hogy Magyarországon milyen sarcokat fizetünk az adattárolókra.

SanDisk 32GB Micro SD Card with Card Adapter Set 1

 

Amit viszont érdemes feszegetni, hogy az egyik legolcsóbb hazai kiskereskedőhöz (aki valahogy képes néha a nagykereskedelmi ár alatt is árulni) képest is közel harmadáron rendelhetünk külföldről memóriakártyát. Igaz, ez nem olyan, hogy bemész a boltba és memóriakártyával jössz ki, de most még messze a nyár vége, van idő megrendelni a fényképezőgépbe, kamerába az új kártyákat, hogy a nyaralásunk egyetlen pillanata se vesszen el!

Ami a lényeg, egy Class 10-es, 32 GB-os Sandisk MicroSD kártyát SD kártya adapterrel együtt, most 13 dollárért, vagyis 3700 forintért tudunk megrendelni ingyenes szállítás mellett.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a memóriakártya beszerzésére, akkor kattints ide: SanDisk 32GB Micro SD Card with Card Adapter Set

Most újra van a kínai raktárban memóriakártya! Gyorsan gyorsan, 3700 forint darabja. Arra figyeljetek, hogy 22 euro felett vámköteles amit rendeltek, a vámalapba pedig a szállítási díj is benne van! Szóval, ha több kell, akkor több rendelést adjatok fel, a szállítás amúgy is ingyen van.

Szóljon hozzá!