• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 3142

Használj autós kamerát, hidd el megéri!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Három héttel ezelőtt sajnos résztvevője voltam egy balesetnek, igaz nem autóval, hanem motorral. A tanúk elszeleltek, a rendőrök elfelejtették kikérdezni akit ki kellett volna, így most várhatom az utcai kamera felvételét, hogy látszik-e nem én voltam a hibás.

G1W CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 1

A bevezető sajnos nem kitalált esemény, hanem valós. Azóta fent van a sisakomon a kamera, igaz, nam az, amit most ajánlani fogok, mert ez egy igazi autóba való cucc lesz.

A kamera a Novatek 96650-es lapkájára épül. Ennek utódjával, a 96660-al már volt dolgom, nyugodtan mondhatom, hogy a hasonló képességű processzorok legjobbja. A kamera teljes HD felvételeket készít, amit a hátlapi 2,7 colos kijelzőn vissza is nézhetünk. Az optika látószöge 120 fokos, a felvételt készythetjük 30 vagy 60 FPS sebességgel is. A felvételeket 32 GB-os kártyán tárolhatjuk, de nem kell félnünk, hogy elfogy a hely, mivel a kamera képes folyamatosan rögzíteni úgy, hogy a legrégebbi fájlokat folyamatosan törli, vagy úgy, hogy mindeig a legutolsó 5-10 percet rögzíti beállítástól függően. Ezekkel a módszerekkel biztosak lehetünk benne, hogy nem marad le semmiről, ami autónk előtt történik.

G1W CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 2

A kamera most meglepően jó áron, forintban számolva nem egész 9000 forintért vásárolható meg ingyenes szállítás mellett. Sajnos kínai raktárból jön, így forgalmi adót kell rá fizetni.

További képek, tesztvideók és vásárlás itt: G1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!