• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 3018

A következő félévben érkezik a GoPro 360 fokos kamerája

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
A következő félévben érkezik a GoPro 360 fokos kamerája - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Itt az ideje, hogy a GoPro a következő szintre lépjen. A cég most jelentette be a Fusion nevű új 360 fokos VR kameráját, ami 5.2K felbontást fog kapni.

go pro fusion

A GoPro az akciókamerák úttörője, ám mindeddig nem kaptunk tőlük teljes gömbpanoráma felvételére képes kamerát. A piac pedig valószínűleg igényelné, hiszen rengeteg olyan keret kapható, amibe 6 darab GoPro kamera és szoftver segítségével megalkotható a 360 fokos kép.

A gyártónak amúgy illene már valami ütőset alkotnia, hiszen a hagyományos kamerák piacán a kínai gyártók a fejére nőnek, 360 fokos megoldásokban pedig le is hagyták őket. Nem jött be a drón biznisz sem, hiszen a nagy dirrel-durral beharangozott Karma Drone is megbukott, amikor kiderült, hogy az amúgy olcsónak nem nevezhető szerkezetben előfordulnak áramkimaradások repülés közben. Elképzelhetjük,hogy milyen hatással lehetett ez a drónokra a levegőben.

A tavalyi év harmadik negyeévében a társaság 104 millió dolláros veszteséget volt kényetlen elkönyvelni, de a sajtóközleményük szerint optimistán néznek a 2017-es év elé. Várakozásuk szerint az új termékeiknek és a javított Karma Drone-nak köszönhetően visszatérhet a kétszámjegyű növekedés amellett, hogy a működési költséget 650 millió dollár alatt tudják tartani. Haez így lesz, akkor a vállalat ismét nyereségbe fordulhat.

Magunk részéről kíváncsian várjuk az új kamerát, hiszen az 5.2K felbontás elég nyálcsorgatónak hangzik!

 

Szóljon hozzá!