• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 2956

Csak 11 ezerbe kerül a FuriBee Q6 - 4K-s sportkamera

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ugye ez túl szép, hogy igaz legyen? Jól teszed, ha gyanakodsz! De ne keseredj el, ettől ez még egy igen jó ár-teljesítmény arányú hardver, érdemes megfontolni a megvételét, ha sportkamera vásárlásán töröd a fejed.

FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera 1

A kamera Allwinner V3 lapkakészletre és Sony IMX179 szenzorra épül. Ez egy viszonylag friss hardver, az első hasonló képességű kamerák tavaly év végén terjedtek el. A hirdetés szerint ugyan alkalmas a 4K felbontású videók felvételére, de tapasztalatunk szerint ebben nemsok köszönet van. Viszont 2,7K-n már egész jól dolgozik, full HD-ban pedig jó minőségű képet ad, ezt ráadásul akár 60 FPS képfrissítés mellett is produkálja.

FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera 2

720p felbontásnál már tudja a 90 FPS-t is, így ebben a felbontásban készíthetünk Slow-Motion felvételeket is. Nem csak erre, hanem Time Lapse felvételek készítésére is alkalmas a normál videók mellett.

FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera 3

Egyéb képességeiben nem mutat eltérést a konkurenciától, ezek a kamerák lényegében ugyan azt tudják szoftver terén. Van benne wifi, hogy a telefonunkról vezérelhessük, állítható az ISO meg egy rakat más, a kép milyenségét befolyásoló paraméter.

FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera 4

A tartozékok sora is széles, igaz nem szokatlanul az, lényegében a megszokott dolgokat kapjuk. A csomagban van vízálló tok, ragasztható talp például sisakra történő felfogatáshoz, kerékpárosok vagy motorosok részére kormány felfogató és persze töltő is.

FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera 5

A kamerát tehát a fentiek figyelembevételével még mindig vásárlásra ajánlott kategóriába soroljuk. Az említett hátrányok lényegében az összes olcsó sportkamerára érvényesek, rendes, minőségi 4K felvételt 100 ezer forint alatt ne keress! A FuriBee Q6 kamera most európai raktárból rendelhető, így szerencsés esetben egy hét alatt megérkezhet. A szállítási díj 6,40 dollár.

További képek, információk és vásárlás itt: FuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!