• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 2259

4K-s sportkamera 10 ezer forint alatt. Ez a hónap üzlete?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az a helyzet, hogy az államat keresgélem, mert ha igaz, amit a leírás ígér, akkor ez a hónap üzlete lehet!

A kamerában az Allwinner V3 lapkakészlet dolgozik egy Sony IMX179 CMOS szenzorral karöltve. Az Allwinner V3 egy viszonylag új fejlesztés, és bizakodásra adhat okot az is, hogy a kamerába a Sony CMOS szenzorát építették. Ha ez nem lenne elég, akkor ne feledkezzünk el a wifiről sem. A kamerához tölthetünk le szoftvert iOS és Android készülékekhez, amin keresztül nézhetjük rögzítés közben a kamera képét, visszanézhetjük a felvett filmeket vagy képeket, vezérelhetjük a felvételt vagy beállíthatjuk a fontosabb paramétereket.

A kamera 170 fokos látószöggel és 2 inches hátlapi kijelzővel rendelkezik. A leírás szerint 4x optikai zoomot is tud, támogatja a time lapse és slow motion felvételek készítését. Bár erről nem találtam infót, ez utóbbira gyaníthatóan csak 720p-ben képes. A képeket és a filmeket microSD kártyára rögzíthetjük, ebből maximum 64 GB-os verziót használhatunk. Az akkumulátor egy 3,7 voltos 900 mAh-és Lithium-Ion megoldás, ami 70-90 perc 1080p-s felvételt tesz lehetővé egy töltéssel.

Ahogy látható, a kamera papíron elég jó képességekkel bír, az ára pedig egyenesen szenzációs, hiszen mindössze 34 dollárt kérnek érte.

A kameráról további információkat itt találtok:V3 4K WiFi Sports Camera 16MP

Szóljon hozzá!