15 000 Ft vásárlási kedvezmény a Telenornál

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Óriási kedvezményekkel jutalmazza használt készülékeiket lecserélő – és azokat újrahasznosításra leadó – vásárlóit a Telenor. A környezettudatos akciót választó ügyfelek augusztus 29-től kezdődően 5 napon át legalább 15 000 Ft vásárlási kedvezménnyel választhatnak a 23 féle okostelefont kínáló palettáról.

 

A tavalyi év „Őrült akció"-jának sikere után idén sem maradnak el a hatalmas kedvezmények a Telenor nyár végi akciójában, ám ezúttal az újrahasznosítás és a vásárlók környezettudatos gondolkodásának jutalmazása került a középpontba. Az akcióban meghirdetett kedvezmény ugyanis kizárólag használt készülék leadása esetén vehető igénybe, amely legalább 15 000 Ft árengedményt biztosít az akcióban szereplő készülékek árából. A kedvezmény mértéke a készülékvásárláshoz választott tarifa kategóriájának függvényében sávosan változik 15 000 Ft és 30 000 Ft között, a 15 000 Ft-nál alacsonyabb árú készülékek az akció keretén belül 0 Ft-ért vásárolhatók meg. A vásárlási kedvezmény érvényesítéséhez az újrahasznosításra leadott mobilkészülék esetében feltétel, hogy a használt készülék IMEI-száma alapján azonosítható legyen. A begyűjtött használt telefonok az akciót követően maradéktalanul egy újrahasznosító üzem szétszerelő-bontó soraira kerülnek majd.

A kedvezményes ajánlat lakossági és kisvállalkozói előfizetéses ügyfelek számára érhető el, új előfizetés vásárlása, vagy meglévő előfizetésükre Bónusz Programban 2 év tarifamegtartás vállalása esetén.[1] Az okostelefonok személyes vásárlás esetén az akcióban meghirdetett üzletek nyitvatartási idejében érhetők el a rendelkezésre álló készlet erejéig. Idén az „Őrült akció"-ban nem csak személyesen, hanem online, a telenor.hu weboldalon is megrendelhetik az ügyfelek a kiválasztott készülékeket.

További információ az akcióról és az akcióban szereplő készülékekről: http://www.telenor.hu/orultakcio


Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_5p0sh71id0u8pe58tqkdj1ml20, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_5p0sh71id0u8pe58tqkdj1ml20, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482