Van az a reklám, ami olyan rossz, hogy már jó…

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az Opera böngésző első televíziós hirdetése a vállalat legnagyobb piacán, azaz Oroszországban dobbantott. A videóról nem egyszerű eldönteni, hogy végtelenül bugyuta, vagy egyszerűen csak nagyon modern.

A döntést tehát ismét olvasóinkra bízzuk.

Hipernet 4G: Egyre nagyobb sebesség már okostelefonokon is

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Alig több mint egy évvel a számítógépekre elérhető 4G szolgáltatás bevezetése után, a Telenor mától okostelefonokon is elérhetővé teszi a technológiát. Bevezető akcióként a Hipernet 4G nevet kapott szolgáltatás minden, hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára használható, bármilyen külön díj megfizetése nélkül. Az ügyfelek az év végéig tesztelhetik és próbálhatják ki a Hipernet 4G hálózatot.

A Hipernet 4G az alábbi, a Telenor kínálatában jelenleg megtalálható okostelefonokkal kompatibilis:

  • Samsung: Galaxy S4 mini
  • Nokia: Lumia 920, Lumia 820
  • LG: Optimus G és Pro
  • Sony Xperia Z, Xperia SP
  • HTC One
  • Asus Padphone

Ingyen internet Gödöllő főterén!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A gödöllői Belvárosi Napok rendezvénysorozat keretében, 2013. szeptember 7-én, adták át a városnak az Invitel ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférését. Az Invitel_Szabadon névre hallgató, a város főterén elérhető hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával.

„Gödöllő és az Invitel kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza. Nagyon örülünk, hogy igazi partnerként tekinthetünk az Invitelre és segítségükkel létrejöhetett ez a fejlesztés, amit elsősorban a helyi közösség fog használni – mondta el Dr. Gémesi György, Gödöllő város polgármestere. – Reméljük, hogy a gödöllőiek hamar megkedvelik és használatba veszik az ingyenes internet-szolgáltatást, és így még több élettel telik meg a megújult főtér.”

„Fontosnak tartjuk, hogy megháláljuk ügyfeleink bizalmát és minél többet vissza is adjunk mindebből, azaz a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki az itt élő, hozzánk forduló ügyfeleinket – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – Ennek a törekvésnek újabb mérföldköve, hogy az Invitel is szerepet vállalt abban a fejlesztésben, melynek során a város főtere még inkább igazi közösségi térré válhat. Büszkék vagyunk rá, hogy a gödöllői lakosok mostantól nem csak otthon, vagy a munkában tudják használni az Invitel szolgáltatásait, hanem itt, Gödöllő főterén is bárki hozzáférhet a világhálóhoz, kinyithatja a digitális galaxis kapuját a város és az Invitel közös, ingyenes vezeték nélküli internet-szolgáltatásával.” [invitel]

Megjelent „A Legek Hálózata” zenei anyaga

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Legek Hálózata című reklámfilmjében a Vodafone – hasonlóan a korábbi, Yonderboi együttműködésével készült Hangtérkép kampányához – ismét sikeresen kapcsolja össze a márkát és a zenét. A filmet olyan magyarországi helyeken forgatták, amelyek valamilyen szempontból legnek számítanak, legmagasabbak, legszélesebbek, leghosszabbak. A Vodafone a 97,4%-os 3G lefedettségével ezeken a helyeken is kiváló szélessávú mobilinternet elérést nyújt.

A reklámfilm egyik nagy erőssége Antilope Kid feat Judie Jay zenéje, a Magical, a nyár egyik legkellemesebb, leghangulatosabb dallama.