hu Magyar de Deutsch

GoIT! – üzleti IT újdonságok egy helyen

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Intel Hungary a márciusi Business & Technology konferencián jelentette be a www.goit.hu weboldal elindulását, amely a legújabb technológiák és szolgáltatások bemutatásával segítséget nyújt minden látogatónak a sikeres és hatékony vállalatvezetéshez.

intel-corporation-office

Az oldalon az érdeklődők hasznos információkat és akár üzleti tanácsokat is kaphatnak a vPro üzleti platformok, a felhő alapú számítástechnika, a személyi számítógépek lopáselleni védelme, vagy akár az MSP-vé (Managed Service Provider) válás kérdéseiben. Külön fejezet foglalkozik a kis- és középvállalatok számára elérhető EU-s erőforrások infrastruktúrájával. 
Az Intel Core vPro aloldalon a vPro technológiát ismerhetik meg jobban az érdeklődők. A vPro egy a hardverbe beépített felügyeleti szolgáltatás, amely lehetővé teszi a számítógép távolról történő kezelését és felügyeletét még akkor is, ha az operációs rendszer nem működik. 
Az Intel Anti-Theft technológiára – lopás elleni védelem – is kiemelt figyelmet fordít az Intel Hungary, hiszen az elhagyott és ellopott céges notebookok adatainak értéke sokszor felbecsülhetetlenül magas. Az Intel különböző fejlesztőkkel és szolgáltatókkal közösen kettős zárral teszi illetéktelenek számára használhatatlanná az elveszett notebookokat. 
„A legtöbb hazai vállalat még mindig a gazdasági válság közvetlen hatásával küzd nap mint nap. Az esetleges elbocsátások, ideiglenes megszorítások nem jelentenek hosszú távú megoldást a felmerülő problémákra. A goit.hu létrehozásával szeretnénk a hazai cégeknek megmutatni, hogy milyen technológiai megoldásokkal képesek valóban racionalizálni költségeiket, új struktúrákban gondolkodva valódi megoldásokat találni a felmerülő kihívásokra. Olyan megoldásokat is kínálunk a cégeknek, amelyekkel váratlan, de mégis kulcsfontosságú helyzetekre tudnak felkészülni, hiszen a problémák megelőzése fontosabb, mint az elhárításuk” – mondta Gacsal József, az Intel Hungary üzletfejlesztési igazgatója. 
Az oldalon animációk, videók és rengeteg képanyag segít az eligazodásban és megértésben.

Forrás: Sajtóközlemény 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés