hu Magyar de Deutsch

Megnyílt Magyarország első ASUS mintaboltja

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ASUS magyarországi képviselete büszkén jelenti be hazánk első ASUS mintaboltjának megnyitását a Pólus Centerben. A Notebook.hu együttműködésével megnyíló üzlet igazi mérföldkőnek számít az ASUS hazai irodájának életében, hiszen a vásárlók a gyártó teljes, a magyar piacon elérhető notebook, tablet és AiO kínálatát megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják.

ASUS mintabolt

 

„Véleményünk szerint ez az üzlet jelenleg Magyarország egyik legszebb és leginnovatívabb mobil informatikai értékesítési pontja, egyben a legelső ASUS mintabolt Magyarországon, ahol a látogatók mindig az elsők között ismerhetik meg a gyártó notebook, tablet és AiO újdonságait.”Farkas András, a Notebook.hu - Digitaltech Europe Kft. ügyvezető igazgatójaAz üzletben az aktuális androidos és windowsos készülékek felhozatalán túl olyan lenyűgöző modellek is szemrevételezhetők, mint a legújabb Zenbook UX303 ultrabook, a 360°-ban átfordítható kijelzővel rendelkező Transformer Book Flip vagy a PC-s játékosokat célzó Republic of Gamers termékcsalád két legerősebb tagja, a G551 és a G751. A vásárlók szakmailag felkészült stábnál érdeklődhetnek a kiállított gépekről, az azokat érintő PC-s és tabletes trendekről, illetve segítséget kapnak a számukra legmegfelelőbb modell kiválasztásában.

„Hazánk első ASUS mintaboltjának megnyitása az év egyik legfontosabb eseményét jelenti számunkra, hiszen ezzel az üzlettel még közelebb kerülhetünk a vásárlókhoz, egy helyen tudjuk megmutatni a különböző felhasználói szokásokra tervezett készülékeinket, továbbá tanácsadással tudjuk segíteni döntésüket.”Győri Attila, az ASUS Magyarország kereskedelmi vezetője

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés