hu Magyar de Deutsch

Tesztajánló - ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1050 Ti

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Tesztajánló - ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1050 Ti - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti még 2016 októberében jelent meg, és ez lett az egyik legkívánatosabb kártya 1080P felbontáson futtatott játékhoz, mivel viszonylag olcsó, körülbelül 150 dollárba kerül.

ASUS STRIX GTX1050Ti Video Card

 

Az elmúlt hét hónapban számos illesztőprogram-frissítés történt, így a Legit Review tesztelői kíváncsiak lettek, hogy a kártya hogy teljesít majd egy évvel a megjelenése után. A teszthez egy ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4 GB-os ROG STRIX OC Edition videokártyát sikerült szerzniük, ami jelenleg 169,99 dollárért vehető meg az Amazonról, de megkaphatjuk már 154,99 dollárért a Neweggről, ha van kuponkódunk hozzá.

A GeForce GTX 1050 egy remek kártya, hiszen nem mindenki akar 200 dollárt költeni egy grafikus kártyára, és nem mindenki tervezi, hogy Virtual Reality játékot játszon a számítógépén. Nekik elegendő, ha a kártya képes meghajtani egy 1080P kijelzőt, és zökkenőmentesen tudnak játszani az Overwatch, a Skyrim vagy a CS: GO, vagy hasonló játékokkal. A GeForce GTX 1050 Ti elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy tisztességes képminőség mellett 60 FPS képfrissítéssel vigye ezeket a programokat, ráadásul ez a kártya már rendelkezik olyan NVIDIA technológikkal, mint az Ansel, a G-Sync. a lényeg tehát, hogy a GeForce GTX 1050 Ti teszt napjainkban is sokakat érdekelhet, így javasoljuk, hogy kattintsatok hamar ide:  ASUS ROG GeForce GTX 1050 Ti STRIX Videokártya teszt @ Legit Reviews

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Tagged under: ASUS, ROG, STRIX, GeForce,

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés