JJRC H30CH - HD kamerás mini-drón

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Valamikor másfél hónapja mutattam egy nagyon olcsó kis helikoptert, aminek elég nagy sikere volt itt az oldalon. Most találtam egy picit drágább, de nagyon apró négy légcsavaros drónt, amivel HD felvételeket is tudunk készíteni.

JJRC H30CH 1

 

A JJRC H30CH tényleg igen apró, mindössze 8,5 x 8,5 x 3,5 cm, a tömege pedig 22 gramm. A méret ugyan pici, de ehhez képest egész sokat tud. A legfontosabb, hogy kapott egy 2 megapixeles kamerát, amivel a repülés közben készíthetünk videókat.

JJRC H30CH 2

Az apró szerkezet kapott egy 6 irányú giroszkópot, és képes olyan feladatokra, amikre a drónokat kitalálták. Olyanokat, mint például az automatikus lebegés magasság tartással, egy gombnyomásra történő visszatérés. A gépbe beépített akksit találunk, ez 150 mAh-ás, egy töltéssel 5-7 percet tud repülni.

JJRC H30CH 3

Az irányítás, de főképp a visszatérés esetén persze nem számíthatunk őrült nagy pontosságra, hiszen nincs GPS. A motorok szénkefések, a távirányító 2,4 GHz-en kommunikál, szóval látható, hogy itt nem egy profiknak tervezett járműről van szó. Ezt persze tükrözi az ára is, hiszen alig több mint 20 dollárt kérnek érte, ennyiért pedig nagyon jó játéknak tűnik! A gép most az europai raktárból rendelhető, így szerencsés esetben akár egy héten belül meghozhatja a posta.

További információk, tesztvideók és vásárlás itt: JJRC H30CH Tiny HD 2 Mega Pixel

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!