Vége a morzsás billentyűzetnek!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Borzasztóan utálom, hogy sokszor az ebédemet is a monitor előtt kell elfogyasztanom. Ennél már csak azt utálom jobban, amikor a morzsa ráesik a billentyűzetre. Kicsit megnyálazom az ujjam végét, és óvatosan megpróbálom ráragasztani a morzsát, nehogy beessen a gombok közé. De sosem sikerül, valahogy mindig ez az a mozdulat, amivel besegítem a morzsát oda, ahonnan a büdös életben többet nem tudom kihalászni.

Na kérem, a helyzet annyira azért mégsem rossz, mint amennyire annak látszik. Mert az okos informatikus ilyenkor benyúl a fiókba és kiemeli a morzsaporszívót! Na nem az a nagyot, amivel otthon anyu dolgozik a konyhában, hanem ezt a picit, olyat, amit a képen is láttok. Ez az apróság aztán hipp-hopp kiszippantja az alávaló morzsáját a gomb alól, én pedig nyugodtan kajálhatok tovább.

Mit lehet tudni erről az apróságról? Hát nem sokat, de a lényeget mindenképp. Ahogy látsdzik műanyag házban lakik, az energiát a szippantáshoz kettő darab AA-s elem biztosítja számára. Tömege mindössze 12 deka, méretei pedig 8 x 8 x 6,2 centiméter. Már csak egy adattal vagyunk adósak, ez pedig az ára, ami mindössze 4,35 dollár, vagyis cirka 1300 forint. Nem nagy pénz, ha segítségével nem recseg morzsa a billentyűzetben!

Ha szeretnél magadnak egy ilyet, akkor csak ide kell kattintanod: Mini Portable Table Keyboard Cleaner

Szóljon hozzá!