Hubsan X4 H502E - az egyik legolcsóbb GPS-es drón

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Hubsan X4 H502E - az egyik legolcsóbb GPS-es drón - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Hubsan drónjai az utóbbi idóben egyre népszerűbbek, ami nem is csoda, hiszen nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. A Hubsan X4 H502E képességei alapján alsó-középkategóriás modell, ám ára inkább az alsó kategóriás gépekére hasonlít.

A Hubsan X4 H502E képességei meglepően jók az árához képest. Igaz motorjai kefések, kamerájának felbontása csak 720p, ám a neten fellelhető tesztvideók szerint ezt a 720p-t valóban tudja, nem egy szoftveres felskálázott képről van szó. Repülési tulajdonságai alapján dicsérik ezt a masinát, stabil, könnyen irányítható gép. Méretei miatt itthon a hamarosan életbe lépő szabályozás alapján a játékok közé sorolható, így nem lesz szükség semmilyen vizsgára a használatához.

A Hubsan X4 H502E igazi előnye kategóriatársaival szemben mégsem a kamera, hanem a beépített GPS. Sok drón dobozán találjuk az egygombos visszatérést vagy a helyben lebegést a funkciók között, azonban ezek, GPS híján gyengén vagy egyáltalán nem működnek. Az egygombos visszatérést például úgy oldják meg, hogy a drón megpróbál az előzőleg megtett útvonalon visszarepülni, ám, ha ez az útvonal bonyolult, esetleg a szél is fúj garantált, hogy nem oda érkezik ahova várnánk. A GPS használatával ezek a funkciók valódivá és pontosan végrehajthatóvá válnak.

A Hubsan X4 H502E most akciós áron vásárolható meg mindössze 76 dollárért, vagyis hozzávetőlegesen 22 ezer forintért. további információkért és a vásárláshoz kattints ide: Hubsan X4 H502E 2.4G Drone

Szóljon hozzá!