Bemutatjuk: Cooler Master NOTEPAL U Stand - a tésztaszűrő visszatér!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A hagyományos PC kora lejárt? Jönnek a notebookok, a táblagépek? Bizonyára így lesz, de az szinte biztosra vehető, hogy a régi, megszokott asztali gépek erősen vissza fognak szorulni a mobil megoldások mellett.

13

 

Az élet azonban nem csak szórakozás, sok-sok munka is egyúttal. Akinek pedig úgy alakult a sorsa, az számítógépen dolgozik. Na nem, táblagépen tuti nem, de notebookon talán. Miért is ne? Lehet, hogy egy mozifilmet nem renderelünk le egy hordozható gépen, de sok más munkát el tudunk végezni rajta, ráadásul, ha befejeztük a munkát a hónunk alá csapjuk, hogy otthon is dolgozzunk. Meglehetősen egészségtelen a dolog, de sokan vagyunk így ezzel, nem tudjuk, vagy nem akarjuk a munkát félretenni.

cooler-master

Na, de aki dolgozott már notebookon az tudja, hogy bizony a billentyűzet közel sem olyan kényelmes, mint egy teljesen hagyományos asztalon heverő klaviatúra. Ennek oka leginkább az, hogy a nem emelkednek ki a gombok, és nem is nagyon dől felénk a billentyűzet.

Pont emiatt találták ki a notebooktartó szerkezeteket, amik képesek a gépek hátsóját felemelni. Ezzel több legyet is üthetünk egy csapásra. Egyrészről ugye a gépelés könnyebb lesz, másrészről a kijelző is feljebb kerül, olyan pozícióba, mint egy normál TFT. Na jó, majdnem olyanba. Minden esetre sokkal kevésbé kell lefelé fordítani a fejünket, amikor a kijelzőt bámuljuk.

6

És igen, végre elérkeztünk cikkünk témájához, a Cooler Master NOTEPAL U Stand nevű szerkezethez, ami több funkcióval is rendelkezik, de a címtől eltérően tésztát nem fogunk szűrni vele.

Szóljon hozzá!