Bemutatjuk: Cooler Master Elite 431 Plus – mire jó a belépőszint?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Örülök! Itt van előttem egy számítógépház, amiről csak úgy sugárzik, hogy a gyártó csúcs produktjaihoz képest egy olcsó semmiség, és én ennek örülök. Örülök azért, mert most legalább nem kapom meg a szokásos litániát arról, hogy állandóan csak a csúcs kütyükről írok, amit senki nem tud megvenni.

5-Cooler-Master-Elite-431-Plus
Tény, az esetek többségében tényleg így van. A gyártók azt gondolják, talán jogosan, hogy ha a legjobbról írunk, akkor a gyengébb cucc is jobban fogy. Pedig igaz, a drága holmi csak kevesek kiváltsága lehet, nekünk, átlag magyaroknak meg kell elégedni a középszerrel.


Na igen, de nem mindegy, hogy az a középszer milyen. Mindenki tudja, hogy autóknál például az olcsó jármű ritkán szép. Nem azért, mintha vékonyabb lemezből nem lehetne szép formát hajtani, inkább azért, mert a szépség is pénzbe kerül. A számítógép házaknál is hasonló a helyzet, az igazán szép és elegáns megoldások nem jutnak el hozzánk.

17-Cooler-Master-Elite-431-Plus
Itt van most tehát ez a ház, amit már azelőtt az alsó, de maximum a középkategóriába soroltam, hogy a dobozából kivettem volna. Mondjuk ki egyenesen, könnyűnek találtatott, de egyelőre szerencsére csak a tömege okán. Hogy mit rejt a karton még nem tudom, de hamarosan kiderül, felderítem veletek együtt!


Szóljon hozzá!