Bemutatjuk: Cooler Master HAF 912 Plus – ház kilátással

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Senkit ne zavarjon meg, hogy a HAF 912 Plus-ból a kilátás felfelé nyílik, ettől ez még egy ház jó nagy ablakkal, ráadásul a Cooler Master nevével fémjelezve, ami előre borítékolja a jó minőséget. A siker más lapra tartozik, ahhoz a vevők ízlését is el kell találni, de azt gyanítjuk ezen a téren sem nyúlt mellé a CM!

3

A HAF sorozat immár negyedik éve van a piacon, és a Cooler Master egyik legsikeresebb márkaneve. HAF, vagyis High Air Flow. A ház méretétől függetlenül az elsőrendű cél a kiváló hűtési képességek kialakítása volt. A Cooler Master nem ma kezdte a számítógépházak építését, és a felgyülemlett tapasztalatokat nem is szégyelli felhasználni, sőt, jelen cikkünk alanyánál mindezt némileg zanzásítva kell megtennie, hiszen a HAF 912 Plus nem tartozik a terjedelmes darabok közé.

 

Új hardver vásárlásakor a csomagolás az első, ami elindítja a nyálképződést, legalábbis az optimális esetekben. A CM szerencsére ért ahhoz, hogy gusztusos, étvágygerjesztő kartont tekerjen a termékei köré.

 

18

 

A HAF 912 Plus esetén sincs ez másként. Persze sokat segít a dolgon, hogy egy számítógépház doboza nagy, így nem kell a hellyel spórolni, a képek is lehetnek nagyok, jó minőségűek. Ez persze felelősség is, mint a kétharmad, csúnyán el lehet b… rontani, ha nem körültekintően bánnak a lehetőséggel.

 

Cikkünk alanyának csomagolásán a fekete dominál, ahogy a benne rejtőző háznál is ez a szín az uralkodó, lévén nincs is rajta más árnyalat. A név kötelez, szokták volt mondani, így nem lepődünk meg azon, hogy a magyarázó ábrák mintegy fele a hűtési képességekkel foglalkozik. A maradékon a könnyű szerelhetőség a téma, de erre még vissza fogunk térni.

Lássuk most a házat, haladjunk tovább kintről befelé, vagyis a csomagolás után vizsgáljuk meg a terméket kívülről!

 

Szóljon hozzá!