Kerio Mail Server – a választás szabadsága

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Oldalunkon jelent meg már cikk a Kerio produktumáról, akkor azonban „csupán” a programot próbáltuk olvasóinknak bemutatni. Akkori cikkünkben megtalálhatóak voltak a program komponenseinek bemutatója mellett a telepítés és a konfigurálás néhány egyszerűbb mozzanata is. Akit érdekel a téma, IDE kattintva megtalálja az írást.

Most azonban egy kevésbé gyakorlatias cikk elkészítésébe fogtunk, aminek célja, hogy megmutassa a szoftver használatának előnyeit. A következő írásban megpróbáljuk költség oldalról is körüljárni a témát, megmutatjuk, hogy minden cégnek lehet saját levelező rendszere anélkül, hogy komolyabban a zsebbe kéne nyúlnia.

Nincs is más hátra, vágjunk bele, nézzük, miért érdemes egy levelező rendszer bevezetésén gondolkozni akár a KKV szektor képviselőinek is!

Szóljon hozzá!


Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439