Kipróbáltuk: Gamer desktop a Kolinktól, és egyéb olcsóságok

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Úgy alakult, hogy sorrendben három Kolink termékekkel foglalkozó cikket olvashattatok oldalunkon. Az elsőben házakat, a másodikban az új Kolink kábeleket, ebben az utolsóban pedig a cég új billentyűzeteit és egereit mutatjuk be nektek.1

Szemmel látható, hogy a Kolink életében új fejezetet köszönthetünk. Na, nem az ár változott, az továbbra is maradt az egyik legjobb a piacon. Ami változott, hogy a cég újracsomagolta termékeit, a régi semmitmondó, néha már gagyiba hajló dobozokat lecserélte a mostani cikkben is látható zöld-fekete színkombinációban tündöklő kartonokra. Ezt az összeállítást láthattuk az előző cikkben szereplő kábeleknél is, és már ott is meg kellett jegyeznünk, hogy igazán elegáns lett.

Persze az, hogy milyen színű a doboz minket kevéssé érdekel. Sokkal érdekesebb, ami belül van, a csomagolásban, hiszen azt, és nem a dobozt szeretnénk évekig használni.

15

Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a tartalom is változott. Erre már számíthattunk akkor is, amikor az első Kolink cikkben megláthattuk a Gamer házat. Bizony, a Kolink gamer házat is kínál már, ráadásul nem is rosszat! Oké, senki ne számítson itt vastag fémfalakra meg atom biztos vázra, de nem kell számítanunk 40-50 ezres árcédulára sem. Nézzétek csak meg ezeket a házakat itt, ha még nem láttátok: http://www.hoc.hu/Egyeb-Vas-Cikkek/bemutatjuk-kolink-gamer-hazak.html

A lényeg tehát, hogy a Kolink háza táján némi változás indult el. Emiatt már kíváncsian várjuk ennek a cikknek az utolsó oldalát, ahol megismerhetjük a gamer billentyűt és egeret, vagyis a KBV2U08 típusjelzéssel ellátott Kolink Gamer desktopot.

Aki olvasott már nálunk cikket ilyen témakörben, az azt is olvashatta, hogy egészes speciális módon próbáljuk ki a billentyűzeteket és egereket. Használjuk őket! Egyszerűen annyi történik, hogy az adott termékről szóló részt az adott terméken írjuk, így közvetlenül, és azonnal papírra, vagyis szövegszerkesztőbe kerülhetnek a tapasztalatok. Az adott terméket mindig csak a róla szóló oldal előtt bontjuk ki, így garantáltan friss élményekkel gazdagodtok, mintha ott lennétek velünk a kicsomagolásnál.

Ami még várható, hogy mivel gamer eszközökről is írunk, bevetjük a nálunk jól megszokott Quake 3 Arenát, ami elég poros játék, de gyorsaságot és pontosságot kíván, így teljesen tökéletes arra, hogy megtapasztaljuk a játékélményt.

Csapjunk hát a lecsóba, zavarjuk a macit a málnásba, vágjunk bele a cikkbe!

Szóljon hozzá!