A4Tech Padless Mouse – egerek végre tényleg pad nélkül

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sok éve már, hogy megjelentek az optikai egerek, annak is, hogy végképp a múlt ködébe vesztek a golyós megoldások. Már az első fénnyel működő rágcsálóknál is azzal kábítottak minket, hogy elfelejthetjük az egérpadokat, hiszen már nincs golyó, aminek szép pontosan kell forognia.

9

Talán még emlékeztek rá, hogy ez mennyire nem volt igaz. Ha egy olyan felületen mozgattuk az egeret, mint az egérpad is volt, vagyis színes és érdes felületen, akkor többé, kevésbé működött. Ha azonban a felület túl sima volt, túl tükröződő volt, akkor reménytelenül rángathattuk az egeret, az egérmutató meg sem moccant.

Aztán teltek az évek, megjelentek a lézeres, majd a kék lézeres egerek, amik mind azt ígérték, hogy az egérpadot elfelejthetjük, de végeredményben nem így lett. Ha pontos egérmutató mozgásra van szükségünk, akkor a mai napig akkor járunk a legjobban, ha beszerzünk egy jó egérpadot!

No nem, igazából ez már nem így van, a járunk helyett nyugodtan használhatjuk a múlt időt, vagyis jártunk, hiszen már a boltokban, és persze az asztalomon is néhány egér az A4Techtől, amikhez valóban nem kell pad. Ezt a tulajdonságát már a nevében is hirdeti, Padless Mouse!

11

Lássuk igaz-e ez az állítás!

Szóljon hozzá!