GELID ventilátorok - a csend jegyében

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Partnerünk, a Night Computer eddig is sok érdekes terméket adott át tesztre, ám azok az esetek többségében a középkategória képviselői voltak. Ha most valaki azt gondolja, hogy a közép jelző valamiféle degradálása a minőségnek, akkor téved. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az importált márkái ezen a területen mozognak, és ezen a területen bizony jók is.

Néhány nappal ezelőtt kaptam a telefont, miszerint új márkájú ventilátorok érkeztek hozzájuk, és ezek bizony igazi felsőkategóriás darabok. No hiszen, hiszem, ha látom - volt az első gondolat, főleg azért, mert a gyártó nevét, GELID, eddig sosem hallottam. Ezt persze magyarázhatja szegényes felkészültségem a kínai gyártókból, de akkoris, valamiért nem hittem benne, hogy a mai ventilátorokkal, főleg jó ventilátorokkal túlzsúfolt piacra érkezhet valami teljesen új, ami ráadásul még jó is.

Sajnos az előző ventilátorteszthez hasonló mélységű méréseket most nem állt módomban végezni, de azért remélem, hogy sikerül valamelyest a kérdés végére járni, jók-e a GELID termékei.

 

Szóljon hozzá!