Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
22 LEPA_G900Ha drága táp érkezik hozzánk, az többnyire a Bluechipnek köszönhető. Emiatt meg sem lepődtem, amikor egy méretes, de főképp nehéz, fekete dobozt nyomtak a kezembe, mondván, erről írjak néhány mondatot.
Csodálkozva forgattam a dobozt, a LEPA márkanév nem mondott túl sokat. Igaz, csak vissza kellett a HOC-n lapozni, hogy némi fogalmam legyen róla honnan jött a szerkezet.
26 LEPA_G900
Nos, a LEPA az Enermax gyártójának új márkaneve. Hozzájuk tartozik ugye a NAXN is, így már három név köthető ugyanazon gyártóhoz. Míg a NAXN esetén egyértelműen az volt a cél, hogy az olcsóbb kivitelű egységekkel ne rombolják az Enermax nevet, addig a LEPA-val, fogalmam sincs, mit akarnak. Első ránézésre sem tűnt rossz darabnak, miután szétszereltem már biztos volt, hogy minőségi egység.
32 LEPA_G900_2
Igen ám, de az Enermax neve alatt általában minőségi egységeket találunk, ráadásul a középkategóriától egészen a csúcsig, lásd a nálunk is bemutatott (http://hoc.hu/Egyeb-Vas-Cikkek/Bemutatjuk-Enermax-MAXREVO-eromu-a-javabol.html) Maxrevót. A kérdés tehát, hogy a LEPA hol illeszkedik a képbe. Lehet, hogy a későbbiekben az Enermax név marad a középkategóriának, az is lehet, hogy a LEPA lesz a középkategóriás márkanév, de végső esetben, bár sok értelme nem lenne, a két márka egymás mellett is futhat ugyan abban a piaci szegmensben.

Szóljon hozzá!