person_outline
Търсене
  • телефон
  • писано:
  • Прочетете: 573

Под 100 долара, смартфонът Lenovo K320t 4G!

Преглед на читателите: 0 / 5

Звездата е неактивнаЗвездата е неактивнаЗвездата е неактивнаЗвездата е неактивнаЗвездата е неактивна

Това е просто безупречно, ако вземем предвид цената.

Lenovo K320t Пълни функции Джаджи обектив 2

Lenovo K320t 4G Phablet Global Version – 99,99 dollár

Nyilván ilyen árcédula mellett nem várható el korszakalkotó produktum, a Lenovo K320t a tisztes helytállásra törekszik. A Spreadtrum alapokon nyugvó négymagos rendszerchip az előbbieknek megfelelően 2,0 GB-nyi memóriával lett megtámogatva, a belső tárhely mérete pedig mindösszesen 16,0 GB-ra rúg – szerencsére bővíthető. A modern idők szele viszont már ezen a készüléken is erősen érződik, így kellően nagy, egészen pontosan 5,7 colos kijelzőt kapott (1440×720 pixel), mely ráadásul elnyújtott, azaz 18:9-es képarányú. Nem esünk hanyatt az Android 7.0 láttán, az viszont kicsit meglepett minket, hogy még ilyen árcédula mellett is belefért a duálkamera hátra (8 és 2 megapixeles érzékelők). A képrögzítést a LED-es villanó segíti, a biztonságot pedig az ujjlenyomat-olvasó hivatott fokozni. A külvilággal történő adatkapcsolat terén a következőkről érdemes említést tenni: 4G LTE hálózati modem, Wi-Fi, FM-rádió, Bluetooth és A-GPS. A gépezet kiszolgálását egy 3 000 milliamperes akkumulátorral oldották meg, ami kétségtelenül nem egy atomerőmű, de ilyen vas mellett még ez is elégséges.

lenovo k320t mid

Összegezve azt kell mondanunk, a Lenovo K320t egy minden téren vállalható alsó kategóriás készüléknek tűnik. Mindenképpen előnyére írható a 81,4%-os kijelző/előlap arány és a 8 MP-es előlapi kamera is, azonkívül érdemes még azt is megjegyezni, hogy Dual-SIM-es, a belső tárhely pedig microSD formátumú memóriakártyával növelhető.

lenovo k320t

Őszintén szólva ordító hibát nem is tudunk említeni erről a telefonról, hiszen 100 dollár fele nem (igazán) várható el ettől több. A cucc leggyengébb pontja valószínűleg a négymagos rendszerchip, erről annyit sikerült kiderítenünk, hogy 30 500 pont körül teljesít az Antutu alatt – ez gyakorlatilag a papírforma. Szerintem háromra mindannyian hangosan kiáltsuk egyszerre: van élet a Xiaomon kívül is!


Nem vásároltál még külföldről? Ezt olvasd el: Така че купете в големи китайски магазини

Ако искате да се възползвате от промоциите на китайския магазин, регистрирайте се в нашия бюлетин с код за купон и във входящата си поща ще имате най-новите кодове всеки ден: Абонамент за бюлетин с код на купон

Или потърсете купон на нашите хиляди китайски екшън страници: Китайски купон Finder