Az MSI bemutatta az új A320 GAMING és PRO sorozatú alaplapjait

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Az MSI öt új Micro-ATX alaplapot mutatott be, amik kivétel nélkül az AMD vadiúj AM4 A320 lapkakészletére épülnek. Az MSI A320M GAMING PRO, A320M BAZOOKA, A320M GRENADE, A320M PRO-VD/S teljes mértékben támogatja a AMD Ryzen sorozatú processzorait és a 7. generációs A sorozatú Athlon processzorokat.

Az új modellek mindegyike teljes mértékben kihasználja az AM4 nyújtotta lehetőségeket, maximális stabilitást és sebességet ígérve a felhasználóknak.

Az A320M GAMING PRO kimondottan játékosok számára készül, a gyártó szerint maximalizálja a játékélményt, jelentsen ez bármit is. Az alaplap a Gaming sorozat piros-fekete megjelenését is megkapta mind a hűtőbordák, mind a PCB terén. Az  Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2, USB 3.1 technológiák igyekeznek a lapon a játékélményt erősíteni.

Az A320M BAZOOKA-t és az A320M GRENADE-t katonai témák, jelesül a tankpáncél ihlette.  Ez jelentkezik az alaplapok színvilágában is, de természetesen nem tudta kihagyni az MSI, hogy párhuzamot vonjon a név, és az alaplapok stapabírósága, stabilitása között. Ezek az új Arsenal GAMING alaplapok MOSFET hűtőbordát is kaptak, hogy a CPU-ból minél nagyobb teljesítményt tudjunk kisajtolni.

Mint minden igazi GAMING alaplap, az új BAZOOKA és GRENADE is tele van játék funkciókkal, mint például az AudioBoost, hogy minél jobb hangminőséget élvezhessünk, a Gaming Lan, hogy a hálózatos vagy internetes játék minél inkább lagmentes maradjon, illetve a Torbo M.2, ami a gyors SSD-k használatát támogassa. Pontos árakkal most még nem szolgálhatunk, de a gyártó ígérete szerint a lapok a megfizethető kategóriába tartoznak majd. Úgy legyen!

Szóljon hozzá!