verne mars pro

Az MSI bemutatta az új A320 GAMING és PRO sorozatú alaplapjait

 

Az MSI öt új Micro-ATX alaplapot mutatott be, amik kivétel nélkül az AMD vadiúj AM4 A320 lapkakészletére épülnek. Az MSI A320M GAMING PRO, A320M BAZOOKA, A320M GRENADE, A320M PRO-VD/S teljes mértékben támogatja a AMD Ryzen sorozatú processzorait és a 7. generációs A sorozatú Athlon processzorokat.

Az új modellek mindegyike teljes mértékben kihasználja az AM4 nyújtotta lehetőségeket, maximális stabilitást és sebességet ígérve a felhasználóknak.

Az A320M GAMING PRO kimondottan játékosok számára készül, a gyártó szerint maximalizálja a játékélményt, jelentsen ez bármit is. Az alaplap a Gaming sorozat piros-fekete megjelenését is megkapta mind a hűtőbordák, mind a PCB terén. Az  Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2, USB 3.1 technológiák igyekeznek a lapon a játékélményt erősíteni.

Az A320M BAZOOKA-t és az A320M GRENADE-t katonai témák, jelesül a tankpáncél ihlette.  Ez jelentkezik az alaplapok színvilágában is, de természetesen nem tudta kihagyni az MSI, hogy párhuzamot vonjon a név, és az alaplapok stapabírósága, stabilitása között. Ezek az új Arsenal GAMING alaplapok MOSFET hűtőbordát is kaptak, hogy a CPU-ból minél nagyobb teljesítményt tudjunk kisajtolni.

Mint minden igazi GAMING alaplap, az új BAZOOKA és GRENADE is tele van játék funkciókkal, mint például az AudioBoost, hogy minél jobb hangminőséget élvezhessünk, a Gaming Lan, hogy a hálózatos vagy internetes játék minél inkább lagmentes maradjon, illetve a Torbo M.2, ami a gyors SSD-k használatát támogassa. Pontos árakkal most még nem szolgálhatunk, de a gyártó ígérete szerint a lapok a megfizethető kategóriába tartoznak majd. Úgy legyen!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó alaplap hírek

Alaplap

Utolsó Computex hír a mai napra egy új ASUS alaplap

Utolsó Computex hír a mai napra egy új ASUS alaplap

2017 május 30

Kiszivárgott a Computexes bemutató előtt egy új ASUS alaplap, pontosa...

ASUS Alaplap Hírek

Célkeresztben az ASUS RoG Crosshair VI Hero X370

Célkeresztben az ASUS RoG Crosshair VI Hero X370

2017 április 21

Az eTeknix gárdája a tőlük megszokott alapossággal tesztelte le ...

MSI Alaplap Hírek

Az MSI bemutatta az új A320 GAMING és PRO sorozatú alaplapjait

Az MSI bemutatta az új A320 GAMING és PRO sorozatú alaplapja…

2017 április 11

  Az MSI öt új Micro-ATX alaplapot mutatott be, amik kivétel n&ea...

Alaplap

MSI H81M-E35 V2 – csak amennyi kell!

MSI H81M-E35 V2 – csak amennyi kell!

2014 január 20

Első pillantásra kicsit puritánnak hat az MSI új deszkája, ám jobban megnézve arra jutottu...

hoc.hu