32 GB-os Samsung MicroSD kártya közel harmadáron július 17-ig!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
32 GB-os Samsung MicroSD kártya közel harmadáron július 17-ig! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Azt, hogy ez hogy lehet ne feszegessük. Valószínűleg a legtöbb olvasónk tisztában van vele, hogy Magyarországon milyen sarcokat fizetünk az adattárolókra.

Amit viszont érdemes feszegetni, hogy az egyik legolcsóbb hazai kiskereskedőhöz (aki néha a nagykereskedelmi ár alatt is tud árulni egyes hardvereket) képest is közel harmadáron rendelhetünk külföldről memóriakártyát. Igaz, ez nem olyan, hogy bemész a boltba és memóriakártyával jössz ki, de most még messze a nyár vége, van idő megrendelni a fényképezőgépbe, kamerába az új kártyákat, hogy a nyaralásunk egyetlen pillanata se vesszen el!

Ami a lényeg, egy Class 10-es, 32 GB-os Samsung MicroSD kártyát most 13 dollárért, vagyis 3700 forintért tudunk megrendelni ingyenes szállítás mellett.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a memóriakártya beszerzésére, akkor kattints ide: 32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS

Most újra van a kínai raktárban memóriakártya! Gyorsan gyorsan, 3700 forint darabja. Arra figyeljetek, hogy 22 euro felett vámköteles amit rendeltek, a vámalapba pedig a szállítási díj is benne van! Szóval, ha több kell, akkor több rendelést adjatok fel!

Hozzászólások  

s3nki
+1
Idézet - smate1990:
Nem bántásból, de aki ilyet vesz magára vessen... majd amikor (max) 4 GB adat felmásolása után 'betelik' majd 2 hónap múlva kukás akkor rájön hogy annyira mégsem jó vétel.


Akciókamerában használom, már többször tele lett 32 GB-nyi adattal.
Idézet
smate1990
-3
Nem bántásból, de aki ilyet vesz magára vessen... majd amikor (max) 4 GB adat felmásolása után 'betelik' majd 2 hónap múlva kukás akkor rájön hogy annyira mégsem jó vétel.
Idézet
Szóljon hozzá!