verne mars pro

  • Kategória: Monitor Cikkek

Bemutatjuk: Nagyképű, mégis szerény az AOC Q2775PQU monitor

Bevezető

Sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy az oldalon monitor teszt jelent volna meg, ezalatt az idő alatt pedig nagyot fordult a világ. Talán emlékeztek rá, hogy a TFT, vagy pontosabban a TN+film panelek uralkodása után, az LG olcsó IPS technológiájának hála a grafikus munkára tervezett monitoroktól a játékos és irodai kijelzők is megörökölték az IPS paneleket. Itt fejeztük be a monitorok tesztelését, ez volt az utolsó nagy lépés, amit írásainkban megörökíthettünk. Most azonban, az AOC-nak hála ismét monitort tesztelek!


Az okosok azt mondják, hogy a TV-k esetén már nem menő a 3D megjelenítés, én pedig annyit teszek még hozzá, hogy ha a TV-k esetén nem menő, akkor a monitorok esetén még annyira sem az. Valahogy elmúlt a varázs, az emberek nem szeretnek a monitor előtt szemüvegben üldögélni, épp elég, hogy egy idő után kénytelenek vagyunk, mert másképp nem látjuk a betűket.

Persze azért a menőségi faktornak meg kell maradnia, mert mindig kell valami, ami felpörgeti az eladásokat az új technológiákat használó készülékeknél. Ha szerencsénk van, akkor a vastagabb pénztárcával rendelkezők megveszik az új cuccokat, a termelés felfutásával pedig leesik az ár, így mi, hétköznapi polgárok is hozzá juthatunk a fincsi hardverekhez.Napjainkban az UHD felbontás az a felirat a dobozokon, ami megdobogtatja az értő szíveket. Ebben a cikkben is szerepelhetett volna UHD kijelző, ám úgy döntöttem, hogy egy sokkal ésszerűbb, a mindennapok kihívásának jobban megfelelő monitort választok a teszthez. Ennek a monitornak nincs dizájnos talpa, nincs brutálisan nagy felbontása, mégis, ahogy látni fogjátok, egy remek termékkel találkozhattok.

Lássuk hát, mit tud számunkra nyújtani az AOC Q2775PQU!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

hoc.hu