Bemutatjuk: MSI Z77A-G45 – az alsó-középosztály extrákkal

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ebben a cikkben az MSI egyik olcsóbb, ám de Z77 lapkakészletre épülő alaplapját mutatjuk be. Régebben jártak már nálunk az akkor aktuális szériából magasabb kategóriába sorolt lapok is, ám én lehetőség szerint a régóta létező G45 jelölésű példányokat szerettem kipróbálni. Ennek egyszerű oka az, hogy ezek a lapok azok, amik a legtöbb emberhez eljutnak.

55

Ahogy a cikkből látni fogjátok, az, hogy egy lap nem csúcskategóriás nem jelenti azt, hogy az extrák teljesen eltűnnek belőle. Inkább csak azt jelenti, hogy olyan extrák maradnak meg, amiket a vásárlók nagyobb hányada tud eredményesen használni. A G45 jelű lapoknál már normális hűtést, VGA támogatást, és rengeteg tuning opciót kapunk úgy, hogy eközben a lap ára a megfizethető kategóriában marad. 

msi

Ez a cikk bár tesztként indult, mégis csak egy bemutató lett. Az MSI most csak ezt az egy lapot küldte, és bár a méréseket elvégeztem nem látom értelmét, hogy közzé tegyem őket, hiszen nincs mivel összehasonlítani.

42

Ezzel együtt nem volt ablakon kidobott munka a számolás, mert a későbbiekben várható, hogy további MSI csemegékkel találkozunk, akkor viszont már lesz értelme grafikonokkal összehasonlítani a kinyert értékeket.

Olvassátok hát a cikket, a következő oldalon a csomagolás és a tartozékok lesznek a témák.

Szóljon hozzá!