Kipróbáltuk: GIGABYTE F2A85X-UP4 az alaplap, ami Trinity alá kelleni fog!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Már itt pihen az asztalunkon az AMD Trinity, de mi úgy döntöttünk, hogy a hozzánk hasonló hardveres oldalakkal szemben nem a processzorra, vagy nem csak a processzorra, hanem az azt befogadó alaplapra is koncentrálunk, ami jelen esetben egy - a cikk címében is említett- GIGABYTE termék.

4 gigabyte_f2a85x_up4
Ez persze nem jelenti azt, hogy a Trinity szó nélkül marad, hiszen, bár a konkurens oldalakon már született cikk, néhol nem is cikk, hanem egyenesen regény, fontosnak tartjuk, hogy oldalunkon is legyen elérhető anyag az új technológiákról és termékekről.
A fenti okok miatt most egy kicsit szokatlan cikket olvashattok majd, amiben viszonylag kevés grafikon lesz, ami lesz, az is inkább arra koncentrál majd, hogy az előddel, a Llanoval hasonlítsuk össze az új processzort. Lesz viszont sok szöveg, így ha valakinek betű hiánya támad, akkor azt most jól kielégítjük.

A következő oldalak tehát az alaplapról, a GIGABYTE F2A85X-UP4-ről szólnak majd, és csak azután jön Trinity, de nem a Matrixból, hanem az AMD-től. Végül a mérések és a konklúzió, hogy lustább olvasóink ne is lapozzanak, inkább keressék meg a fenti gombok segítségével az őket érdeklő oldalakat!

Akit viszont érdekel a GIGABYTE F2A85X-UP4 az LAPOZZON!

Szóljon hozzá!