Kipróbáltuk: GIGABYTE Force M7 THOR – a kalapácsos érkezett meg?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Itt fekszik az asztalomon egy újabb GIGABYTE egér, a THOR, mely bizonyára nem egy skandináv isten, ráadásul kalapácsot sem kapunk mellé. Örülünk Vincent? Hát ja, örülünk! A GIGABYTE egerei eddig többnyire jó benyomást tettek rám, egy kivétel volt csak, de ünneprontás lenne azt az egyet felemlegetni, így nem is teszem. Szívesebben emlékszem vissza a jobbnál jobb Aivia névvel illetett rágcsálóra, melyek közül a játékosoknak készülő darabok igazán jó darabok voltak. Nem csúcs egerek, inkább olyan középkategóriás, vagy a középkategória felső szegmenséből érkezők, melyek ára még éppen a csillagos ég alatt tudott maradni, még éppen az ép ésszel megvásárolható kategóriába tartoztak.

 GIGABYTE Force_M7_THOR_1

Ami viszont a jelen cikkben szereplő egérnél meglepett az, hogy nem látom rajta az Aivia feliratot. Egy ideig azt gondoltam, hogy ez a név a játékos GIGABYTE kütyüket illeti, de aztán jött az Aivia Xenon, ami tuti nem a játékosok kedvéért készült, és rájöttem, hogy az Aivia inkább a minőségibb perifériák gyűjtőneve lehet.

 

A THOR dobozán viszont nem szerepel a név, ami kicsit furcsa, ijesztő, hiszen az egér amúgy nagyon jól néz, ki igazi minőségi darabnak tűnik. Csak remélni tudom, hogy nem derül ki semmilyen turpisság, és azt kapjuk, amit a látvány ígér.

 

Szóljon hozzá!