Kipróbáltuk: Gigabyte egerek, M9, M9 Ice és Aivia Krypton

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Alig egy hónapja jelent meg oldalunkon egy Gigabyte egérről szóló cikk, és máris itt a következő. Ennek nem, azaz oka, hogy a Gigabyte havonta ad ki új egereket, hanem az, hogy az előző darabot csak késve sikerült megkaparintani.
30

Most tehát újabb Gigabyte egeres cikk jön, ráadásul ebben nem is egy, hanem rögtön három egeret mutatunk be. Igaz, ezek közül kettő nem sok érdekességet fog tartogatni, ha csak azt nem, hogy Gigabyte és hogy jól néznek ki.
35
Ott lesz azonban a harmadik, megy az Aivia család új képviselője, és mint ilyen, kimondottan a játékosok ízlését igyekszik eltalálni és azt hiszem, az igények teljesítésével, legalábbis a dobozon olvasható extrák ismeretében nem lesz baj. Az meg egy másik kérdés, hogy a jól hangzó képességeket milyen minőségben sikerült az egérbe beépíteni.
26
Tény, hogy a Gigabyte leginkább az alaplapjairól, videokártyáiról ismert, legalábbis hazánkban, aminek a legfőbb oka, hogy ezekre a termékekre helyezi a hangsúlyt a gyártó. Jó magam persze a hazai képviseletnél többször szorgalmaztam, hogy más termékeket is mutassanak be, talán ennek is köszönhető, hogy a következő három rágcsáló, sőt egy következő cikkben bemutatkozó billentyűzet hozzám kerülhetett.
40
A mostani dömping nem kevés kavarodást okozott az asztalomon, hiszen a saját egeremmel együtt négy darab lett üzembe helyezve, így sokszor nem értettem, hogy miért akar rossz irányba mozogni az egérmutató (a bal könyököm is szerette volna irányítani). Ezzel együtt megjegyzem, hogy annál rosszabb sorsa senkinek ne legyen, minthogy három Gigabyte egér cincog az asztalán!

Lássuk hát mit kaptam a Gigabyte-tól!

Szóljon hozzá!